test

Grbović: Dizdarević da objasni građanima BP zašto kao nosilac liste nije izabran za predsjednika opštine

Standard

17/08/2024

12:40

Pozivamo gospodina Abaza Dizdarevića (DPS) da objasni građanima Crne Gore, posebno Bijelog Polja, zašto kao nosilac liste na zadnjim lokalnim izborima u Bijelom Polju nije bio kandidat njegove partije i koalicije za predsjednika Opštine i ima li to kakve veze sa njegovom nacionalnom i vjerskom pripadnošću, kao i da podsjeti građane Bijelog Polja šta im je, u vezi sa tom pozicijom, obećavao u kampanji, kazao je Muradif Grbović, član Glavnog odbora Bošnjačke stranke.

“Zato, uvaženi kolega Dizdareviću, prvo objasnite svojim glasačima ovu političku logiku pa onda brinite za Bošnjake kojima ste i onako irelevantna politička figura, što su Vam i pokazali parlamentarni izbori u Bijelom Polju.

Podvlače da ne treba da im se pojašnjava.

„Jer mi veoma dobro znamo zašto nijeste izabrani za predsjednika opštine Bijelo Polje, i vi znate da mi to znamo, nego da ovo treba da objasnite građanima Bijelog Polja, prije svega glasačima DPS bošnjačke nacionalnosti“, kazao je on.

Takođe, pozivaju i ‘uvaženog’ dr Adnana Strikovića da i on građanima Bijelog Polja da objašnjenje povodom istog pitanja.

Izvor (naslovna fotografija):

BS

Ostavite komentar

Komentari (0)