test

Bar nova baza crnogorskih košarkašica

Standard

11/10/2024

16:06

Ugovor o saradnji potpisali generalni sekretar Košarkaškog saveza Darko Ivanović i predsjednik Opštine Bar Dušan Raičević.

Ženska košarkaška reprezentacija Crne Gore u okviru novembarskog ciklusa kvalifikacija za Eurobasket, gostovaće Luksemburgu 7. novembra, dok će tri dana kasnije dočekati selekciju Bosne i Hercegovine.

Jedan klik te dijeli od najboljeg bonusa dobrodošlice. Registruj se na meridianbet.me i preuzmi 100 freebet-ova + 100% bonusa na prvi depozit!

Crnogorske košarkašice u dosadašnjem dijelu kvalifikacije igrale su samo protiv Švajcarske u ulozi domaćina i to u Igalu, dok će Bosnu i Hercegovinu ugostiti u dvorani “Topolica”, jer će Bar biti nova baza seniorske reprezentacije. To je definisano ugovorom, koji su potpisali generalni sekretar Košarkaškog saveza Darko Ivanović i predsjednik Opštine Bar Dušan Raičević. Po tom ugovoru Opština Bar preuzela je domaćinstvo organizacije priprema i utakmice seniorki protiv Bosne i Hercegovine.

Na taj način biće stavljen poseban akcenat na Bar u kojem je želja da se promoviše ženska košarka, a koji može biti bitan za razvoj ovog sporta.

U dosadašnjem dijelu kvalifikacija Crna Gora i Luksemburg ostvarili su maksimalan učinak, dok su Švajcarska i Bosna i Hercegovine bez pobjede, tako da crnogorske košarkašice već u novembarskom ciklusu mogu ovjeriti vizu za osmi uzastopni plasman na Eurobasket.

Izvor (naslovna fotografija):

FOTO: SRCE GRADA

Ostavite komentar

Komentari (0)