test

Kompanija Bemax više nije sponzor ŽRK Budućnost

Standard

01/07/2024

12:00

Kompanija ''Bemax'' nakon tri sezone tokom kojih je bila generalni sponzor Ženskog rukometnog kluba Budućnost Bemax, od danas više nije dio sponzorskog pula dvostrukog šampiona Evrope.



Od sezone 2021/22, jedna od najuspješnijih crnogorskih kompanija davala je ključni doprinos funkcionisanju najtrofejnijeg crnogorskog kluba, koji je prije tri godine, na početku saradnje, bio u velikim finansijskim problemima.

Nakon finansijske stabilizacije kluba, „Bemax“ napušta sponzorski pul ŽRK Budućnost u trenutku kada su izmirene sve obaveze iz prethodnih sezona i formiran sastav za narednu, sezonu 2024/25, u kojoj je cilj da „plave“ ponovo budu konkurentne rivalima u EHF Ligi šampiona.

„Za nas kao društveno odgovornu kompaniju, koja pruža podršku sportu, kako pojedinačno, tako i klubovima i nacionalnim savezima, bila je čast što smo u prethodne tri sezone bili generalni sponzor brenda kao što je ŽRK Budućnost. Uspjeli smo da riješimo nagomilane finansijske probleme, doprinesemo formiranju tima za narednu sezonu i klub ostavimo bez ijedne neizmirene obaveze iz prethodnih sezona, uključujući i nedavno završenu 2023/24. Sigurni smo da će klub uskoro dobiti novog sponzora i nastaviti da bude najbolji predstavnik crnogorskog rukometa i sporta na međunarodnoj sceni“, naveli su iz kompanije „Bemax“.

Ostavite komentar

Komentari (0)