test

Adžić: Vjerujem da će članovi CEP-a u svoje lično ime biti na protestu na Lovćenu

Standard

25/08/2024

12:35

Predsjednik Crnogorske evropske partije (CEP) Novak Adžić kazao da je da ta partija ne učestvuje u građanskim skupovima, već da je to pravo građana i svakog pojedinca da sam odluči hoće li se pridružiti.



On je juče saopštio da na najavljenom protestu na Lovćenu, u ime CEP-a, niko nema ovlašćenja da prisustvuje. 

,,Igre drugih smo davno pročitali. U ime CEP-a na tom skupu nema ovlašćenja da iko prisustvuje. Ja prvi neću, jer je to igra stare Udbe. Ali, ako bi iko pokušao na Lovćen da instalira limeni objekat, ne brinite, to će se ukloniti prije nego bi se i postavilo”, kazao je Adžić.

Pojasnio je da vjeruje da će na skupu biti i članovi CEP-a, u svoje lično ime, kao i ostali slobodni građani, te dodao da se izinjava ukoliko je pogrešno shvaćen.

,,Ako sam pogrešno shvaćen u tekstu juče objavljenom, kada sam ustvrdio o “igrama stare Udbe” apsolutno nijesam mislio na organizatore u ime grupe građana najavljenog protesta na Lovćenu. Protiv koga nemam nista, naprotiv smatram da je koristan i potreban, ali CEP kao partija ne učestvuje u građanskim skupovima, već je to pravo građana i svakog pojedinca da sam odluči hoće li učestvovati na skupu”, naveo je Adžić

Izvor (naslovna fotografija):

Novak Adžić

Ostavite komentar

Komentari (0)